• Gratis verzending bij orders vanaf € 99,-
 • Voor 12 uur besteld zelfde dag verzonden
 • Gratis retourneren binnen 14 dagen
Account aanmaken | Inloggen
winkelwagen
0 producten € 0,00
Afbeelding Boek verzendverpakkingen

Boek verzendverpakkingen

Speciaal voor het versturen van boeken kunt u kiezen uit een compleet assortiment boekverpakkingen. De boekverpakkingen zijn ideaal voor het versturen van boeken, magazines, catalogi, (reis)gidsen en bijvoorbeeld cursusmateriaal. De boekverpakkingen zijn gemaakt van 100% recyclebaar karton en hebben een variabele vulhoogte.

 • Afbeelding Boekverpakking Eco kwaliteit

  Boekverpakking Eco kwaliteit

  Deze Eco kwaliteit boekverpakking is een bijzonder milieuvriendelijke en voordelige verpakking voor het verzenden van boeken en dvd. De verpakking is variabel te vullen en kan ook worden gebruikt voor het versturen van drukwerk, multimedia, elektronica, reclamemateriaal en kleding. Door de handige afscheurperforatie is de verpakking eenvoudig te openen.

  vanaf € 0,54 per stuk

 • Afbeelding Boekverpakking Standaard kwaliteit

  Boekverpakking Standaard kwaliteit

  De meest verkochte boekverpakking. De zelfklevende sluiting zorgt dat de verpakking altijd goed gesloten is. De standaard boekverpakking is geschikt voor het verzenden van boeken, drukwerk, multimedia, elektronica, reclamemateriaal, textiel enz.

  vanaf € 0,48 per stuk

 • Afbeelding Boekverpakking middenvulling, zware kwaliteit

  Boekverpakking middenvulling, zware kwaliteit

  Handige boekverpakking met middenvulling en zelfklevende sluiting. Deze boekverpakking heeft een variabele vulhoogte tot 92 mm. Met de afscheurperforatie is de verpakking eenvoudig te openen. De verpakking biedt een volledige bescherming aan de randen. Deze boekverpakking is onder andere geschikt voor het verzenden van boeken, drukmaterialen, multimedia, elektronica, reclamemateriaal, textiel enz

  vanaf € 0,74 per stuk

 • Afbeelding Boekverpakking middenvulling, zware kwaliteit met veiligheidsstrip

  Boekverpakking middenvulling, zware kwaliteit met veiligheidsstrip

  Extra sterke boekverpakking met extra kleefstrips en vulling in het midden. Deze boekverpakking beschikt over extra kleefstrips om uw product nog beter te beschermen. De verpakking is gemaakt van zeer sterk bruin golfkarton en heeft een variabele vulhoogte tot 92 mm. Deze boekverpakking is onder andere geschikt voor het verzenden van boeken, drukwerk, multimedia, elektronica, reclamemateriaal enz.

  vanaf € 0,73 per stuk

iDEAL Visa Mastercard American Express Cartes Bancaires CartaSi Apple Pay Bancontact Sofort