• Gratis verzending bij orders vanaf € 99,-
 • Voor 12 uur besteld zelfde dag verzonden
 • Gratis retourneren binnen 14 dagen
Account aanmaken | Inloggen
winkelwagen
0 producten € 0,00
Afbeelding Wijndozen

Wijndozen

U wilt dat die met zorg uitgekozen fles(sen) wijn de ontvanger goed bereikt. Dat geldt voor het verzenden van de wijn, maar ook voor het mooi inpakken in een geschenkverpakking.

U kunt hiervoor kiezen een uitgebreid assortiment wijnverpakkingen. Van de handige wijndozen voor het verzenden van (online) bestellingen tot luxe dozen om de wijn als geschenk in te verpakken.

 • Afbeelding Luxe wijndozen - zwart

  Luxe wijndozen - zwart

  Luxe zwarte wijndoos voor het feestelijk verpakken van 1 fles wijn. Met deze mooie zwarte wijndoos maakt u van die bijzondere fles wijn een bijzonder geschenk. U kunt deze dozen per 25 stuks bestellen. De dozen zijn direct uit voorraad leverbaar.

  vanaf € 3,54 per stuk

 • Afbeelding Luxe wijndozen - wit

  Luxe wijndozen - wit

  Nette witte wijndoos voor het feestelijk verpakken van 1 fles wijn. Met deze mooie witte wijndoos maakt u van die speciale fles wijn een bijzonder geschenk. U kunt deze dozen per 25 stuks bestellen. De dozen zijn direct uit voorraad leverbaar.

  vanaf € 3,54 per stuk

 • Afbeelding Luxe wijndozen - bruin

  Luxe wijndozen - bruin

  Bruine wijndoos voor het feestelijk verpakken van 1 fles wijn. Met deze mooie bruine wijndoos maakt u van die bijzondere fles wijn een bijzonder geschenk. U kunt deze dozen per 25 stuks bestellen. De dozen zijn direct uit voorraad leverbaar.

  vanaf € 3,54 per stuk

 • Afbeelding Luxe wijndozen - zwart en wit

  Luxe wijndozen - zwart en wit

  Bijzondere wijndoos in zwart/wit combinatie voor het feestelijk verpakken van 1 fles wijn. De exclusieve uitstraling van deze zwart met witte wijndoos maakt u van die bijzondere fles wijn een bijzonder geschenk. U kunt deze dozen per 25 stuks bestellen. De dozen zijn direct uit voorraad leverbaar.

  vanaf € 3,54 per stuk

 • Afbeelding Luxe wijndozen - zerotree stro

  Luxe wijndozen - zerotree stro

  Luxe wijndoos in milieuvriendelijke zerotree uitvoering voor het feestelijk verpakken van 1 fles wijn. Met deze duurzame witte wijndoos maakt u van die speciale fles wijn een bijzonder geschenk. U kunt deze dozen per 25 stuks bestellen. De dozen zijn direct uit voorraad leverbaar.

  vanaf € 3,54 per stuk

 • Afbeelding Luxe wijndozen - rood

  Luxe wijndozen - rood

  Opvallende rode wijndoos voor het feestelijk verpakken van 1 fles wijn. Met deze mooie rode wijndoos maakt u van die bijzondere fles wijn een exclusief geschenk. U kunt deze dozen per 25 stuks bestellen. De dozen zijn direct uit voorraad leverbaar.

  vanaf € 3,54 per stuk

 • Afbeelding Luxe wijndozen - zilver

  Luxe wijndozen - zilver

  Luxe zilveren wijndoos voor het feestelijk verpakken van 1 fles wijn. Met deze mooie zilveren wijndoos maakt u van die bijzondere fles wijn een exclusief geschenk. U kunt deze dozen per 25 stuks bestellen. De dozen zijn direct uit voorraad leverbaar.

  vanaf € 3,54 per stuk

 • Afbeelding Luxe wijndozen - goud

  Luxe wijndozen - goud

  Luxe gouden wijndoos voor het feestelijk verpakken van 1 fles wijn. Door de exclusieve gouden kleur van deze wijndoos maakt u van die speciale fles wijn een bijzonder geschenk. U kunt deze dozen per 25 stuks bestellen. De dozen zijn direct uit voorraad leverbaar.

  vanaf € 3,54 per stuk

 • Afbeelding Wijndozen - geschenkdoos - zwart

  Wijndozen - geschenkdoos - zwart

  Luxe geschenkdoos voor het verpakken van wijn. Deze mooie wijndoos is leverbaar voor het verpakken van 1, 2 of 3 flessen wijn. Met deze zwarte wijndoos als verpakking maakt u van die speciale fles(sen) wijn een bijzonder geschenk.

  vanaf € 0,88 per stuk

 • Afbeelding Wijndozen - geschenkdoos - zilver

  Wijndozen - geschenkdoos - zilver

  Mooie geschenkdoos voor het verpakken van wijn. Deze wijndoos is leverbaar voor het verpakken van 1, 2 of 3 flessen wijn. Met deze zilveren wijndoos als verpakking maakt u van die speciale fles(sen) wijn een bijzonder geschenk.

  vanaf € 0,88 per stuk

 • Afbeelding Wijndozen - geschenkdoos- Bordeaux rood

  Wijndozen - geschenkdoos- Bordeaux rood

  Mooie geschenkdoos voor het verpakken van wijn. Deze bordeaux rode wijndoos is leverbaar voor het verpakken van 1, 2 of 3 flessen wijn. Met deze wijndoos als verpakking maakt u van die speciale fles(sen) wijn een bijzonder geschenk. De dozen zijn direct uit voorraad leverbaar.

  vanaf € 0,88 per stuk

iDEAL Visa Mastercard American Express Cartes Bancaires CartaSi Apple Pay Bancontact Sofort