• Gratis verzending bij orders vanaf € 99,-
 • Voor 14 uur besteld zelfde dag verzonden
 • Gratis retourneren binnen 14 dagen
Account aanmaken | Inloggen
winkelwagen
0 producten € 0,00
Afbeelding Magneetdozen

Magneetdozen

Een mooie verpakking zorgt voor een perfecte eerste indruk. Een cadeau wat je met aandacht hebt uitgezocht wordt nog specialer als het mooi verpakt is. Een luxe magneetdoos zorgt voor die perfecte eerste indruk.

Magneetdozen zijn luxe geschenkdozen met een klepsluiting die voorzien is van een magneet. Deze dozen zijn de ideale verpakking voor winkels en webshops. Magneetdozen zijn leverbaar in maar liefst 6 verschillende maten, zodat er altijd een doos is die geschikt is voor uw product.

Natuurlijk moet de doos ook passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Daarom kunt u kiezen uit zeven kleuren; wit, zwart, goud, zilver, bruin, rood en de combinatie zwart/wit. Daarnaast hebben we een zogenaamde ‘zerotree’ doos die voor 65% van stro is gemaakt.

De magneetdozen nemen weinig ruimte in uw magazijn in doordat ze plano (plat) worden geleverd.

Alle magneetdozen zijn direct uit voorraad leverbaar.

 • Afbeelding Magneetdozen - zwart

  Magneetdozen - zwart

  Met deze luxe zwarte magneetdoos geeft u extra uitstraling aan uw producten. Met deze verpakking wordt de inhoud nog specialer. Magneetdozen zijn luxe geschenkdozen met een klepsluiting die voorzien is van een magneet. Deze dozen zijn de ideale verpakking voor winkels en webshops. Magneetdozen zijn leverbaar in maar liefst 6 verschillende maten, zodat er altijd een geschikte doos is.

  vanaf € 1,98 per stuk

 • Afbeelding Magneetdozen - wit

  Magneetdozen - wit

  Met deze luxe witte magneetdoos geeft u extra uitstraling aan uw producten. Met deze verpakking wordt de inhoud nog specialer. Magneetdozen zijn luxe geschenkdozen met een klepsluiting die voorzien is van een magneet. Deze dozen zijn de ideale verpakking voor winkels en webshops. Magneetdozen zijn leverbaar in maar liefst 6 verschillende maten, zodat er altijd een geschikte doos is.

  vanaf € 1,98 per stuk

 • Afbeelding Magneetdozen - goud

  Magneetdozen - goud

  Deze opvallende gouden magneetdoos geeft een exclusieve en luxe uitstraling aan uw producten. Zo maakt u de beleving voor uw klanten compleet. Magneetdozen zijn luxe geschenkdozen met een zogenaamde klepsluiting die voorzien is van een magneet. Deze geschenkdozen worden vaak gebruikt in  winkels en webshops. Voor ieder product is er een geschikte magneetdoos.

  vanaf € 1,98 per stuk

 • Afbeelding Magneetdozen - bruin

  Magneetdozen - bruin

  Deze mooie bruine magneetdoos geeft uw producten direct een luxe uitstraling. Zo maakt u de beleving voor uw klanten compleet. Magneetdozen zijn luxe geschenkdozen met een zogenaamde klepsluiting die voorzien is van een magneet. Deze geschenkdozen worden vaak gebruikt in  winkels en webshops. Voor ieder product is er een geschikte magneetdoos. De dozen zijn leverbaar in 6 maten.

  vanaf € 1,98 per stuk

 • Afbeelding Magneetdozen - zilver

  Magneetdozen - zilver

  Een exclusief zilveren magneetdoos die direct een luxe uitstraling geeft aan uw producten. Zo maakt u de beleving voor uw klanten compleet. Magneetdozen zijn luxe geschenkdozen met een zogenaamde klepsluiting die voorzien is van een magneet. Deze geschenkdozen worden vaak gebruikt in  winkels en webshops. Voor ieder product is er een geschikte magneetdoos. De dozen zijn leverbaar in 6 maten.

  vanaf € 1,98 per stuk

 • Afbeelding Magneetdozen - rood

  Magneetdozen - rood

  Rood. De kleur van liefde, de kleur van passie. Deze luxe rode magneetdoos maakt uw producten extra aantrekkelijk. Met deze verpakking wordt de inhoud nog specialer. Magneetdozen zijn luxe geschenkdozen met een klepsluiting die voorzien is van een magneet. Deze dozen zijn de ideale verpakking voor winkels en webshops. Magneetdozen zijn leverbaar in maar liefst 6 verschillende maten.

  vanaf € 1,98 per stuk

 • Afbeelding Magneetdozen - zerotree stro

  Magneetdozen - zerotree stro

  Met deze unieke luxe magneetdoos geeft u een extra duurzame uitstraling aan uw producten. Deze doos bestaat voor 65% uit stro en 35% uit pulp. Met deze milieuvriendelijke verpakking wordt de inhoud nog specialer. Magneetdozen zijn luxe geschenkdozen met een klepsluiting die voorzien is van een magneet.

  vanaf € 1,98 per stuk

 • Afbeelding Magneetdozen - zwart en wit

  Magneetdozen - zwart en wit

  Met deze luxe magneetdoos in zwart/wit combinatie geeft u extra uitstraling aan uw producten. Door de gebruikte kleurencombinatie springt deze doos nog meer in het oog dan een effen uitvoering. Magneetdozen zijn luxe geschenkdozen met een klepsluiting die voorzien is van een magneet. Deze dozen zijn de ideale verpakking voor winkels en webshops. Magneetdozen zijn leverbaar in 6 maten.

  vanaf € 1,98 per stuk

iDEAL Visa Mastercard American Express Cartes Bancaires CartaSi Apple Pay Bancontact Sofort