• Gratis verzending bij orders vanaf € 99,-
 • Voor 12 uur besteld zelfde dag verzonden
 • Gratis retourneren binnen 14 dagen
Account aanmaken | Inloggen
winkelwagen
0 producten € 0,00
Afbeelding Dozensluiter / Tapeafrollers

Dozensluiter / Tapeafrollers

Een dozensluiter helpt u bij het snel sluiten van uw verpakkingen. Bovendien werkt veiliger en gebruikt u nooit meer tape dan u nodig heeft.

In ons assortiment vindt u een groot aantal dozensluiters (afrollers). Voor licht tot en met intensief gebruik. Voor een vergroting van de veiligheid kunt u kiezen voor de dozensluiter met wegklapbaar mes. Speciaal voor de zogenaamde noise tapes hebben we een dozensluiter met noise reducer in het assortiment.

 • Afbeelding Dozensluiter standaard

  Dozensluiter standaard

  Met deze standaard dozensluiter kunt u eenvoudig dozen sluiten of goederen bundelen. Deze dozensluiter is van gemaakt van een prima kwaliteit kunststof, met een fijn in de hand liggende greep en rem.

  vanaf € 4,26 per stuk

 • Afbeelding Dozensluiter zwaar model

  Dozensluiter zwaar model

  Deze stevige dozensluiter is makkelijk in het gebruik en zeer duurzaam. De dozensluiter is voorzien van een prettig in de hand liggende handgreep en is voorzien van een rem. Deze dozensluiter is aan te raden bij zwaar en intensief gebruik en is geschikt voor een tapebreedte van 50 mm en een kerndiameter van 76 mm.

  vanaf € 7,83 per stuk

 • Afbeelding Dozensluiter met wegklapbaar mes

  Dozensluiter met wegklapbaar mes

  Deze dozensluiter is voorzien van een veilig wegklapbaar mes, hierdoor werkt u zonder de kans op snijgevaar. Daarmee is deze dozensluiter zeer geschikt als u er zeker van wilt zijn dat u de werkzaamheden veilig kunt uitvoeren.

  vanaf € 9,62 per stuk

 • Afbeelding Dozensluiter met noise reducer

  Dozensluiter met noise reducer

  Deze dozensluiter is voorzien van een noise reducer. Deze sluiter is aan te raden als u gebruik maakt van zogenaamde "noise tape". De noise reducer zorgt er voor dat het geluid van het afrollen wordt gereduceerd. De dozensluiter met noise reducer is geschikt "noise tape" met een tapebreedte 50 mm en een kerndiameter van 76 mm.

  vanaf € 17,55 per stuk

 • Afbeelding Dozensluiter 75 mm breedte

  Dozensluiter 75 mm breedte

  Dozensluiter voor tape met een breedte van 75 mm, zoals de PP Performance. Deze dozensluiter is voorzien van een veilig wegklapbaar mes, hierdoor werkt u zonder de kans op snijgevaar. Daarmee is deze dozensluiter zeer geschikt als u er zeker van wilt zijn dat u de werkzaamheden veilig kunt uitvoeren.

  vanaf € 14,47 per stuk

iDEAL Visa Mastercard American Express Cartes Bancaires CartaSi Apple Pay Bancontact Sofort