• Gratis verzending bij orders vanaf € 99,-
 • Voor 14 uur besteld zelfde dag verzonden
 • Gratis retourneren binnen 14 dagen
Account aanmaken | Inloggen
winkelwagen
0 producten € 0,00
Afbeelding Verzenddozen

Verzenddozen

Voor het verzenden van uw producten en bestellingen vindt u in ons assortiment een groot aantal verzenddozen en postdozen. U heeft de keuze uit verschillende kwaliteiten, afmetingen en hoogten. Met of zonder een zelfklevende sluiting. Onze postdozen zijn speciaal ontwikkeld om de producten die u per post verstuurt eenvoudig en veilig te kunnen verpakken, zodat u zeker weet dat de bestelling de ontvanger onbeschadigd bereikt. Of het nu gaat om het verzenden van kleding, elektronische artikelen, geschenken of cosmetica u vindt altijd de geschikte verzenddoos. Vanzelfsprekend staan onze specialisten altijd klaar om u van advies te dienen voor de beste keuze.

 • Afbeelding Amerikaanse vouwdoos, enkel Golf Bruin

  Amerikaanse vouwdoos, enkel Golf Bruin

  Amerikaanse vouwdozen zijn de meest gebruikte kartonnen dozen voor het verpakken en opslaan van producten. Deze dozen zijn onder andere zeer geschikt voor het verzenden van uw webbestellingen. De Amerikaanse verzendoos heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding. De doos is gemaakt van sterk golfkarton en direct uit voorraad te leveren in een groot aantal afmetingen.

  vanaf € 0,17 per stuk

 • Afbeelding Amerikaanse vouwdoos, enkel Golf Wit

  Amerikaanse vouwdoos, enkel Golf Wit

  Witte Amerikaanse vouwdozen met een representatieve uitstraling. Deze dozen zijn onder andere zeer geschikt voor het verzenden van uw webbestellingen. Door de witte kleur heeft de doos een nette uitstraling. De Amerikaanse verzendoos heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding. De doos is gemaakt van sterk golfkarton

  vanaf € 0,38 per stuk

 • Afbeelding Amerikaanse vouwdoos, dubbel Golf

  Amerikaanse vouwdoos, dubbel Golf

  Amerikaanse vouwdozen (fefco 0201) zijn de meest gebruikte kartonnen dozen voor het verpakken en opslaan van producten. Deze dozen zijn onder andere zeer geschikt voor het verzenden van uw webbestellingen. De Amerikaanse verzendoos heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding. De doos is gemaakt van sterk dubbel golfkarton en direct uit voorraad te leveren in een groot aantal afmetingen.

  vanaf € 0,29 per stuk

 • Afbeelding Verzenddoos met een zelfklevende Zweedse bodem

  Verzenddoos met een zelfklevende Zweedse bodem

  Deze verzenddozen met een zelfklevende Zweedse bodem zijn universeel in te zetten voor het verzenden en transporteren van lichte, middelzware en zware artikelen. De verzenddoos is gemaakt van sterk bruin golfkarton. Door de zelfklevende strips bespaart u tijd en plakband en is de doos altijd netjes gesloten.

  vanaf € 0,45 per stuk

 • Afbeelding Autolock doos extra stevig

  Autolock doos extra stevig

  Autolockdozen PREMIUM met dubbele bodem. Deze autolock dozen hebben een variabele hoogte en een zelfklevende sluiting. De autolock dozen zijn gemaakt van sterk bruin golfkarton en hebben een zelfsluitende bodem. Bij het opzetten van de verpakking sluit de bodem automatisch, waardoor u veel tijd bespaart.

  vanaf € 0,45 per stuk

 • Afbeelding Autolockdoos met variabele hoogte

  Autolockdoos met variabele hoogte

  Autolockdozen PREMIUM met dubbele bodem. De dozen hebben een variabele vulhoogte. Zo weet u zeker dat u nooit te veel opvulmateriaal gebruikt. Deze autolock dozen hebben een zogenaamde zelfsluitende bodem. Bij het opzetten van deze verpakking sluit de bodem automatisch, waardoor u veel tijd bespaart. De autolock dozen zijn gemaakt van sterk bruin golfkarton en leverbaar in A4+ en A3- formaat.

  vanaf € 1,11 per stuk

 • Afbeelding Progressbox interieurs, zelfklevend

  Progressbox interieurs, zelfklevend

  Zelfklevende Progressbox interieurs. Met deze interieurs zet u producten in een verpakking stevige vast. De zelfklevende interieurs zijn gemaakt van sterk golfkarton. U bespaart tijd en en opvulmateriaal.

  vanaf € 0,49 per stuk

 • Afbeelding Postdoos zelfklevend (3 strips)

  Postdoos zelfklevend (3 strips)

  Handige verzenddozen met 3 zelfklevende strips. Met deze strips zorgt u er voor dat de doos zeer goed gesloten is, waardoor uw pakket veilig kan worden verzonden. Deze verzenddoos is gemaakt van sterk bruin golfkarton en biedt een goede bescherming aan de randen. De doos is bovendien zeer snel op te zetten.

  vanaf € 0,55 per stuk

 • Afbeelding Postdoos zelfklevend (7 strips)

  Postdoos zelfklevend (7 strips)

  Handige verzenddozen met 7 zelfklevende strips voor optimale zekerheid. Met deze strips zorgt u er voor dat de doos zeer goed gesloten is, waardoor uw pakket veilig kan worden verzonden. Deze verzenddoos is gemaakt van sterk bruin golfkarton en biedt een goede bescherming aan de randen. De doos is bovendien zeer snel op te zetten.

  vanaf € 0,99 per stuk

 • Afbeelding Dekseldoos

  Dekseldoos

  De stulpdekseldoos wordt veelal gebruikt voor het verzenden van drukwerk, textiel, cosmetica en diverse onderdelen. Doordat de doos in hoogte variabel is gebruikt u nooit te veel opvulmateriaal. De dozen worden plano geleverd, waardoor deze niet veel ruimte in uw magazijn innemen. De stulpdeskseldozen zijn gemaakt van sterk bruin golfkarton.

  vanaf € 0,79 per stuk

 • Afbeelding Wijndozen

  Wijndozen

  Deze hoogwaardige kartonnen wijndozen zijn geschikt voor flessen van 0,7 ltr, 0,75 ltr en 1 ltr. Dus ook geschikt voor champagne(achtige) flessen. De wijndozen hebben een uniek interieur met vakverdeling en een Quick and Easy functie. Hierdoor kunt u de wijndozen zeer eenvoudig opzetten.

  vanaf € 0,79 per stuk

iDEAL Visa Mastercard American Express Cartes Bancaires CartaSi Apple Pay PayPal Bancontact Sofort