• Gratis verzending bij orders vanaf € 99,-
 • Voor 14 uur besteld zelfde dag verzonden
 • Gratis retourneren binnen 14 dagen
Account aanmaken | Inloggen
winkelwagen
0 producten € 0,00
Afbeelding Handwikkelfolie

Handwikkelfolie

Handwikkelfolie met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Handwikkelfolie is de oplossing voor het stabiliseren van palletzendingen, tijdens transport en opslag. De vocht- en stofwerende eigenschap van de wikkelfolie zorgt voor een optimale bescherming van uw producten. De handwikkelfolie is verkrijgbaar in transparant, zwart en minirollen.

 • Afbeelding Handwikkelfolie Transparant

  Handwikkelfolie Transparant

  Handwikkelfolie (of rekfolie / stretchfolie) kunt u snel aanbrengen. De handwikkelfolie is op eenvoudige wijze met de hand rond uw pallets te wikkelen.

  vanaf € 4,94 per stuk

 • Afbeelding Handwikkelfolie Zwart

  Handwikkelfolie Zwart

  Handwikkelfolie (of rekfolie / stretchfolie) is snel aan te brengen. U kunt de handwikkelfolie op eenvoudige wijze handmatige rond uw pallets wikkelen. De zwarte kleur van deze folie zorgt er voor dat uw producten beter beschermd zijn tegen diefstal tijdens het transport of de opslag.

  vanaf € 6,67 per stuk

 • Afbeelding Mini Handwikkelfolie

  Mini Handwikkelfolie

  Mini-handwikkelfolie of stretchfolie is ideaal voor het bundelen, vastzetten en beschermen van uw producten. Het uitstekende rekpercentage tot 150% zorgt voor perfecte stabiliteit. De folie kan zowel handmatig als machinaal worden gebruikt. Voor een optimaal gebruik adviseren wij u gebruik te maken van onze handafrollers (dispensers).

  vanaf € 1,08 per stuk

 • Afbeelding Handwikkelfolie Wit

  Handwikkelfolie Wit

  Snel aan te brengen witte handwikkelfolie (of rekfolie / stretchfolie) . De rekfolie is eenvoudig handmatig rond uw pallets te wikkelen. Door de witte kleur is de folie ondoorzichtig, waardoor uw producten beter beschermd zijn tegen diefstal tijdens transport en opslag.

  vanaf € 8,41 per stuk

iDEAL Visa Mastercard American Express Cartes Bancaires CartaSi Apple Pay PayPal Bancontact Sofort