• Gratis verzending bij orders vanaf € 99,-
  • Voor 12 uur besteld zelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen
Account aanmaken | Inloggen
winkelwagen
0 producten € 0,00
Afbeelding Luchtkussen enveloppen

Luchtkussen enveloppen

U wilt er zeker van zijn dat uw producten de ontvanger onbeschadigd bereiken. Het is dan ook belangrijk dat u ze goed beschermt door ze te verpakken in een stevige envelop. Luchtkussenenveloppen beschermen uw zending tegen beschadiging.
In ons assortiment vindt u luchtkussenenveloppen in bruin en wit in een groot aantal afmetingen. Zo is er altijd een geschikte envelop voor uw zending.

  • Afbeelding Luchtkussen enveloppen

    Luchtkussen enveloppen

    Luchtkussenenveloppen zijn ideaal voor het verzenden van boeken, cd''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

    vanaf € 0,10 per stuk

iDEAL Visa Mastercard American Express Cartes Bancaires CartaSi Apple Pay Bancontact Sofort